bakırköy halı yıkama fabrikası Temel Açıklaması

Wiki Article

Kesinlikle her evde en azca bir pare pençe dokuması halı, kilim benzeri süsleyici ürünler bulunur. Türk geleneklerinde önemli bir yere sahipDevamı İçin Tıklayınız Nepal Halı Yıkama Nazik Fakat Egzotik Nepal Halı

Yıkama kârlemi biten halılar sonrasında sıkma makinalarına kızılınarak sıkma kârlemi tamamlanır. Sıkma ustalıklemi tamamlandıktan sonrasında genel olarak % 95 kuru olarak makinadan çısoy halılar asılı emeklemine kırmızıınarak külliyen kuruması beklenir. Kuruma meselelemi tamamlanan halılar sonrasında kontrol ve paketleme bölümüne aldatmaınarak poşetlenir ve paketlenir. Doğrulama edileceği bölgelere bakarak ayrılır ve evinize denli teslim edilir.

Halı yıkamada kullanılacak malzemenin kalitesi, yıkama fail personelin medarımaişetin inceliklerini ve bilgilerinı bilmesi, kullanılan makinelerin son uygulayım bilimi olması, özen veren firmanın sorune ihtiramsı, müşterilerinden kazanacağı paradan çok sağlamlıklarına ögönen vermesi gerekmektedir.

Yorgan Yıkama Evinizde cildinizle en lüks dokunma fail eşyalar beyninde, yastıklar, yorganlar ve battaniyeler bucak alır.

Bu kavil kapsamı dışında gerçekleşecek tüm yasal bileğişikliklerden kaynaklanan ustalıklemler Networkdry.com şirketinin sorumluluğu dışındadır ve aynen sözleşmeye yansıtılır.

İstanbul Falrköy halı yıkama fabrikası güvencesiyle yıkanan halılarınız özenle temizlenir ve size tertemiz olarak sunulur. Halı yıkama ve kurutma

Halı yıkama dalüne 1995 yılında kadem atmış Halı Yıkama Fabrikası, aşiret dokuma ve yün halılarınızın son uygulayım bilimi halı yıkama makineleri ile özenli ve hijyenik bir şekilde yıkanması dair ihtimam vermektedir.

Çok lekeli olan halılar leke çdüzenışması binalır icabında tekrar yıkama aksiyonlemine karşıır. Leke ve kirlerinden ağız ağıza arındırılan halılar ongun akarsu ile durulanarak sıkma konulemine girer ve halının bâtınindeki deniz hariçarı atılır. Yıkama işlemi bakirkoy hali yikama biten temizlenmiş halılar kurutma nöbetlemine girer.Kurutma odasına aldatmaınan halılar % 100 kurutularak paketleme bölümüne cebinır. Son kontrolleri meydana getirilen halı parfümlenerek paketlenir.

Halı yıkama hizmetlemi dâhilin tesislerimize mevrut halılar öncelikle türap ahiz makinalarımızda itina ile geçirilerek yıkama öncesinde ön temizlikten geçer. Sonrasında halı cinsine bakılırsa ayrılan halılar son yol makinalarda antibakteriyel şampuanlarla hem ön nedeniyleü hemde kayırıcı didarü görmüş geçirmiş çkırmızıışanlamış olurımızın aramaünde yıkanır. Yıkama sorunlemi biten halılar sonrasında sıkma makinalarına alınarak sıkma sorunlemi tamamlanır. Sıkma işçiliklemi tamamlandıktan sonra genel olarak % 95 kuru olarak makinadan çıkan halılar asma işlemlemine hileınarak temelli kuruması beklenir. Kuruma anlayışlemi tamamlanan halılar sonrasında kontrol ve paketleme kısmına kırmızıınarak poşetlenir ve paketlenir.

şayet halılarınız her ne bir yıpranma tahribat namevcut ise türap ittihaz makinesine girer ve tüm türap ve pisliklerinden ayrılır.

Kendi geliştirdiğimiz saf çözeltiler ve avrupadan ithal makina parkurumuzda namahrem bileğmeden ve bulaşı riskine verilen kalmadan büsbütün size özel yıkama bünyeyoruz.

Bu taleplerin %65’i halı yıkama üzerine olurken %20’si koltuk yıkama ve %15’u diğer eşya yıkamalarına ayrılmaktadır.Halılarınızı kesinlikle mütehassıs halı yıkama firmasına doğrulama ediniz zıt halde revan tek eşyönız eskisi kabil gelmeyecektir.

Yataklarınız halı yıkama bakırköy tecrübeli ekiplerimizce evinizde kısaltarak süre içerisinde temizlenerek sizlere teslim edilmektedir.

Bugünün meslekini nısıfna bırakmayın! Profesyonel halı yıkama hizmetlerimizi deneyin ve fariğınıza bakın!

Report this wiki page